Субота, 18.05.2024, 18:55
Вітаю Вас Гість | RSS

КУ "Саратський РМК з питань освіти"

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Квітень » 29 » Юні зірки Саратщини!
11:26
Юні зірки Саратщини!

«Діти повинні жити у світі краси , гри,

казки , музики , малюнка , фантазії , творчості»

Сухомлинський  В.О.

  Відомо, що талановитих багато, та не кожному щастить розкрити свій талант, розвинути і реалізувати його. Обдаровані діти – дар від  Бога для цілого народу, а інколи і всього людства. Можна вважати, що дитині пощастило в житті, якщо її талант вчасно розкриють. Саме з цією метою КЗ «Саратський районний БДТ» було організовано ІІ етап фестивалю - конкурсу, Гала – концерт «Вернісаж творчості - 2015», який  відбувся 23.04.2015р. в КЗ «Саратський РБК». З усіх куточків співучої, багатої талантами Саратщини з’їхали переможці І етапу, юні обдарування, які показали свої здібності у номінаціях: вокал, читці, хореографія, театр.  Підготовчі репетиції, хвилювання перед концертом, приємна втома перемішана разом із задоволенням – такими були відчуття  дітей, адже вони  все робили від душі, від чистого дитячого серця,  в якому горить зіронька творчості.

   Фестиваль відкрив начальник відділу освіти  Саратської РДА  В.В. Ходос, який привітав дітей зі святом творчості і побажав, незважаючи на зміни та реформи, процвітати і плекати свої таланти за допомогою компетентних і талановитих  керівників гуртків. Валентин Валентинович звернув увагу присутніх на виставку робіт декоративно – прикладного та образотворчого мистецтва, яка  вразила своєю фантазією, натхненням, оригінальністю, вкладеною працею.  Справді, рівень виконання експонатів  дуже зріс і набрав оборотів у техніці: вишивка, аплікація, в’язання спицями, гачком, народна лялька, м’яка іграшка, писанкарство, макраме, бісероплетіння, ізонитка, художнє плетіння, декупаж, конструювання та моделювання одягу, вироби в стилі народних мистецтв, художнє різьблення по дереву, вироби з тіста, природних матеріалів, колаж, паперова пластика та оригамі, пап¢є - маше.

    Тепла і затишна зала районного Будинку культури, якісний звук і мультимедійне обладнання, гарні ведучі,  бурхливі оплески глядачів і учасників фестивалю – все це сприяло високому рівню проведення заходу.

    Підсумки фестивалю підвели О.О. Фабрикатор, заступник голови Саратської районної ради  і  А.Б. Сухарський, начальник відділу культури та туризму Саратської  РДА.  У своїх виступах вони подякували керівникам гуртків і вчителям, які працюють з  обдарованою молоддю, звернули увагу на високий рівень  організації і проведення фестивалю і побажали  дітям натхненно працювати та здобувати нові перемоги.

    Обдарованість властива усім дітям, і її цілком можна підтримувати. Ми знаємо, що обдаровані діти, здебільшого, дуже завантажені – і наші гуртківці не є виключенням. Окрім уроків у школі, майже кожен з них займається додатково в багатьох  гуртках.       Фестиваль дав змогу відкритися кожній творчій особистості і ще раз довів, що будь-який вид творчості може передавати почуття і думки мільйонів людей.

А.А. Сердюк,

директор  КЗ «Саратський  районний  БДТ»

Переглядів: 447 | Додав: rybkas | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 51
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

ViDiS © 2024